Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1035
Название: Удосконалення складу губної помади
Авторы: Кравченко, Юлія Сергіївна
Ключевые слова: Губна помада,
косметика,
органолептичні показники,
азулен,
вітаміни,
ланолін.
Дата публикации: 2024
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Кравченко, Ю. С. Удосконалення складу губної помади : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Ю. С. Кравченко ; наук. керівник доц., канд. техн. наук М. Є. Рацук. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 88с.
Краткий осмотр (реферат): Запропоновано удосконалений рецепт помади за рахунок додавання до класичного рецепту азулену, ланоліну та комплексу вітамінів. Досліджено органолептичні показники отриманої губної помади. Встановлено, що удосконалена губна помада відрізняється від класичної за кольором, інші показники відповідають вимогам нормативної документації. Запроновано принципову технологічну та машинно-апаратурну схему виробництва губної помади. Наведено основні вимоги до пакування, маркування, транспортування і зберігання одержаного косметичного виробу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1035
Располагается в коллекциях:Спеціальність 161 Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Кравченко Ю. С. Удосконалення складу губної помади.pdf422.96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.