Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1035
Назва: Удосконалення складу губної помади
Автори: Кравченко, Юлія Сергіївна
Ключові слова: Губна помада,
косметика,
органолептичні показники,
азулен,
вітаміни,
ланолін.
Дата публікації: 2024
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Кравченко, Ю. С. Удосконалення складу губної помади : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Ю. С. Кравченко ; наук. керівник доц., канд. техн. наук М. Є. Рацук. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 88с.
Короткий огляд (реферат): Запропоновано удосконалений рецепт помади за рахунок додавання до класичного рецепту азулену, ланоліну та комплексу вітамінів. Досліджено органолептичні показники отриманої губної помади. Встановлено, що удосконалена губна помада відрізняється від класичної за кольором, інші показники відповідають вимогам нормативної документації. Запроновано принципову технологічну та машинно-апаратурну схему виробництва губної помади. Наведено основні вимоги до пакування, маркування, транспортування і зберігання одержаного косметичного виробу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1035
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 161 Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кравченко Ю. С. Удосконалення складу губної помади.pdf422.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.