Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1064
Назва: Технологічна експертиза та оцінка якості хліба житнього з додаванням соняшникового насіння
Автори: Поплевічев, Андрій Олександрович
Ключові слова: Хліб житній,
соняшникове насіння,
технологічна експертиза,
якість,
безпечність
Дата публікації: 2023
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Поплевічев, А. О. Технологічна експертиза та оцінка якості хліба житнього з додаванням соняшникового насіння : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / А. О. Поплевічев ; наук. керівник доц., канд. техн. наук О. М. Куник. – Хмельницький : ХНТУ, 2023. – 102 с.
Короткий огляд (реферат): В роботі встановлено, що надання хлібним виробам бажаних функціональних властивостей можливо шляхом цілеспрямованої оптимізації їх хімічного складу функціональними інгредієнтами. Обґрунтована доцільність використання житнього борошна і соняшникового насіння для виробництва хліба функціонального призначення. Для виробництва житнього хліба з додаванням соняшникового насіння обрано трьохфазний спосіб приготування тіста (заварка – закваска – тісто). В роботі розроблена принципова і технологічна схеми виробництва, запропоновано сучасне обладнання. Виконано розрахунок виходу хлібних виробів і пофазних рецептур. Складена схема технохімічного контролю, розглянуто програми-передумови, розроблено план НАССР. Проведена експертиза хліба житнього з додаванням соняшникового насіння виробництва приватної пекарні (м. Дніпро). Проведено аналіз умов праці на хлібопекарському виробництві. Запропоновано заходи щодо усунення потенційно небезпечних та шкідливих факторів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1064
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 181 Технологічна експертиза та безпека харчової продукції



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.