Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1066
Название: Український етностиль у дизайні інтер'єра ресторанів
Авторы: Азарочкіна, Лілія Леонідівна
Ключевые слова: Етностиль у дизайні,
дизайн інтер’єра,
національна ідентичність,
українські традиції,
український етностиль
Дата публикации: 2023
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Азарочкіна, Л. Л. Український етностиль у дизайні інтер'єра ресторанів : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Л. Л. Азарочкіна ; наук. керівник канд. мист., доц. А. А. Білик. – Херсон : ХНТУ, 2023. – 162 с.
Краткий осмотр (реферат): У магістерській роботі досліджується етностиль у контексті дизайну ресторанів, враховуючи його теоретичний аспект, тенденції розвитку та практичне втілення в українському контексті. У Розділі 1 «Теоретичний аналіз застосування етностилю в дизайні інтер'єру ресторанів» проводиться аналіз літератури, розглядається поняття «етностиль» у дизайні. Висновки даного розділу вказують на важливість розуміння та застосування етностилю у створенні унікального дизайну ресторанів. У Розділ 2 «Тенденції Розвитку Етнодизайну» проводиться комплексний аналіз особливостей українського етностилю та вплив народних традицій на формування етностилю. Висновки цього розділу слугують основою для розуміння конкретного контексту використання етнічних елементів у дизайні. У Розділі 3 «Етностиль в дизайні ресторанів як виразник національної культури» розглядається етностиль у сучасному інтер'єрному дизайні та його особливості в ресторанах національної кухні. Висновки підкреслюють роль етностилю у створенні унікального харчового простору. У Розділі 4 «Створення інтер'єру ресторану в українському етностилі» надаються практичні поради з планування, зонування та стилізації простору ресторану в етнічному ключі. Висновки цього розділу служать практичним керівництвом для дизайнерів і власників ресторанів. У Загальних висновках містяться результати дослідження та формулюються рекомендації для подальших досліджень та практичного використання етностилю в дизайні ресторанів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1066
Располагается в коллекциях:Спеціальність 022 Дизайн



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.