Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
русский
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
DSpace at KNTU
Факультет інтегрованих технологій
Кафедра харчових технологій
Головна сторінка фонду
Перегляд статистики
Перегляд
Зібрання цього фонду
Матеріали конференцій
Монографії
Навчальні видання
Статті
Перегляд
Автор
7
Валько, М. І.
7
Мамай, О. І.
5
Mamai, О. І.
5
Валько, Н. И.
5
Мамай, О. И.
4
Valko, M. I
4
Бобирь, С. В.
4
Стоянова, О. В.
3
Зубкова, К. В.
3
Ковалевський, К. А.
.
далі >
Тема
2
amino acids
2
minerals
2
quality
2
recipe
2
stevioside
2
vitamins
2
wine yeast
2
аминокислоты
2
амінокислоти
2
винные дрожжи
.
далі >
за датою випуску
10
2020
5
2021
1
2016
Has File(s)
16
true