Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 14.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Технологічна експертиза маринованих шампіньйонівКуник, О.М.; Куник, А. Н.; Kunik, A.N.; Сарібєкова, Д. Г.; Яловенко, К.О.
2017Дослідження процесу екстракції природного пігменту хлорофілу і його похіднихСалєба, Л. В.; Салеба, Л. В.; Saleba, L. V.; Сарібєкова, Д. Г.; Кондя, О. С.
2017Дослідження можливості використання плодів йошти у якості джерела антоціанівСалєба, Л. В.; Салеба, Л. В.; Saleba, L. V.; Сарібєкова, Д. Г.; Куник, О. М.
2018Застосування інвертного цукру в технології приготування борошняних кондитерських виробівКуник, О.М.; Куник, А. Н.; Kunik, A.N.; Сарібєкова, Д. Г.
2020Study of the content of fat-soluble vitamins in the composition of unrefined vegetable oilKunik, A.N.; Куник О.М.; Куник, А. Н.; Saribekova, D.G.; Chabanova, N.R.
2020Дослідження впливу виду пакування на термін придатності питного пастеризованого молокаКуник, О.М.; Куник, А. Н.; Kunik, A.N.; Морозова, О.М.; Сарібєкова, Д.Г.