Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1092
Title: Порівняльний аналіз відеокарт серій GTX і RTX, дослідження технології DLCC та їх архітектури в контексті сучасних графічних обчислень
Authors: Поздняков, Руслан Євгенович
Keywords: Графічні процесори,
технологія глибокого навчання,
архітектури відеокарт
Issue Date: 2023
Publisher: ХНТУ
Citation: Поздняков, Р. Є. Порівняльний аналіз відеокарт серій GTX і RTX, дослідження технології DLCC та їх архітектури в контексті сучасних графічних обчислень : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Р. Є. Поздняков ; керівник доц., канд. техн. наук В. М. Козел. – Хмельницький : ХНТУ, 2023. – 97с.
Abstract: У кваліфікаційній роботі магістра була розглянута архітектура сучасних відеокарт від компанії NVIDIA. У якості об'єкта дослідження виступає технологія графічних відеокарт серій GTX і RTX. Детально розглянуті нововведення обох поколінь відеокарт. Визначено напрямок розвитку компанії NVIDIA. Досліджено напрямки RTX, DLSS, та детально розглянуті ці аспекти. Було розглянуто графічний чіп GPU GP104 для серії GTX. Також детально розглянуто чіп GPU TU102. Проведено тестування обраних відеокарт з вимогами до точних визначень.
URI: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1092
Appears in Collections:Спеціальність 123 Комп’ютерна інженерія



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.