Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1098
Title: Облік, контроль і аналіз розрахунків з оплати праці в бюджетних установах : сучасний стан та перспективи розвитку (на матеріалах ХНТУ)
Authors: Тарчинська, Вікторія Андріївна
Keywords: Облік,
контроль,
аналіз,
розрахунки з оплати праці,
бюджетні установи,
сучасний стан,
перспективи розвитку.
Issue Date: 2024
Publisher: ХНТУ
Citation: Тарчинська, В. А. Облік, контроль і аналіз розрахунків з оплати праці в бюджетних установах : сучасний стан та перспективи розвитку (на матеріалах ХНТУ) : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / В. А. Тарчинська ; наук. керівник доц., канд. екон. наук Т. А. Пінчук. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 130с.
Abstract: В кваліфікаційній роботі магістра проведено дослідження економічної сутності розрахунків з оплати праці, порядку розрахунку та оподаткування заробітної плати у закладах вищої освіти, дана критична оцінка сучасного стану розрахунків з оплати праці в бюджетних установах. Розкрито методику бухгалтерського обліку розрахунків з оплати праці в бюджетних установах, а саме: формування облікової політики, порядок відображення заробітної плати в системі синтетичних та аналітичних рахунків, у формах фінансової звітності, особливості організації обліку розрахунків з оплати праці в умовах використання інформаційних систем. Розглянуті питання організації та методики державного фінансового контролю розрахунків з оплати праці в бюджетних установах, проведено аналіз їх динаміки та структури, факторного аналізу фонду оплати праці та середньої зарплати.
URI: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1098
Appears in Collections:Спеціальність 071 Облік і оподаткування



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.