Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1128
Назва: Дослідження технології бурякового напою ферментованого з додаванням імбиру
Автори: Вірко, Дар`я Сергіївна
Ключові слова: Буряк столовий,
імбир,
ферментація,
купажування,
рецептура,
рН,
технологічна схема,
кислотність,
якість
Дата публікації: 2023
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Вірко, Д. С. Дослідження технології бурякового напою ферментованого з додаванням імбиру : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти « магістр» / Д. С. Вірко ; керівник доц., канд. техн. наук О. В. Стоянова. – Хмельницький : ХНТУ, 2023. – 103с.
Короткий огляд (реферат): Мета дослідження — удосконалення технології бурякового напою шляхом додавання імбиру з використанням способу ферментації. В дослідженні пропонується спосіб виготовлення бурякового напою ферментованого з додаванням імбиру, збагаченого бактеріями Lactobacillus asidophillus. Об'єктом дослідження є технологічні процеси ферментованого напою з буряку та імбиру. Предметом дослідження: буряк столовий, кореня імбиру, рецептура. В магістерській кваліфікаційній роботі розроблена рецептура нового виду консервів. В роботі проведено порівняльний аналіз хіміко-технологічних властивостей нових районованих сортів столових буряків та імбиру. Обгрунтовано вибір технологічних процесів та розроблено технологічну схему виробництва овочевого напою ферментованого. Досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники готового продукту. Практичне значення одержаних результатів полягає в створенні нового продукту, який має високі органолептичні показники, біологічну цінність та профілактичні властивості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1128
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 181 Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.