Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1128
Назва: | Дослідження технології бурякового напою ферментованого з додаванням імбиру |
Автори: | Вірко, Дар`я Сергіївна |
Ключові слова: | Буряк столовий, імбир, ферментація, купажування, рецептура, рН, технологічна схема, кислотність, якість |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | ХНТУ |
Бібліографічний опис: | Вірко, Д. С. Дослідження технології бурякового напою ферментованого з додаванням імбиру : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти « магістр» / Д. С. Вірко ; керівник доц., канд. техн. наук О. В. Стоянова. – Хмельницький : ХНТУ, 2023. – 103с. |
Короткий огляд (реферат): | Мета дослідження — удосконалення технології бурякового напою шляхом додавання імбиру з використанням способу ферментації. В дослідженні пропонується спосіб виготовлення бурякового напою ферментованого з додаванням імбиру, збагаченого бактеріями Lactobacillus asidophillus. Об'єктом дослідження є технологічні процеси ферментованого напою з буряку та імбиру. Предметом дослідження: буряк столовий, кореня імбиру, рецептура. В магістерській кваліфікаційній роботі розроблена рецептура нового виду консервів. В роботі проведено порівняльний аналіз хіміко-технологічних властивостей нових районованих сортів столових буряків та імбиру. Обгрунтовано вибір технологічних процесів та розроблено технологічну схему виробництва овочевого напою ферментованого. Досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники готового продукту. Практичне значення одержаних результатів полягає в створенні нового продукту, який має високі органолептичні показники, біологічну цінність та профілактичні властивості. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1128 |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 181 Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вірко Д. С. Дослідження технології бурякового напою ферментованого з додаванням імбиру.pdf | 305.16 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.