Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1136| Назва: | Товарознавча експертиза продуктів переробки зерна (на прикладі продукції ТОВ «Агропродукт-Херсон») | 
| Автори: | Чубукова, Анастасія Вікторівна | 
| Ключові слова: | Комбікорм, класифікація, оцінка якості, товарознавча експертиза  | 
| Дата публікації: | 2024 | 
| Видавництво: | ХНТУ | 
| Бібліографічний опис: | Чубукова, А. В. Товарознавча експертиза продуктів переробки зерна (на прикладі продукції ТОВ «Агропродукт-Херсон») : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / А. В. Чубукова ; керівник доц., канд. техн. наук О. О. Семенченко. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. | 
| Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота магістра на тему: «Товарознавча експертиза продуктів переробки зерна (на прикладі продукції ТОВ «Агропродукт-Херсон»)» є актуальною оскільки надлишок зернових в нашій країні, який утворився внаслідок зменшення експорту, сприяє розвитку кормовиробництва. Головний фактор конкурентноздатності товару — якість. Тому дослідження спрямоване на визначення якості комбікорму виробництва ТОВ «Агропродукт-Херсон». Об’єкт дослідження – комбікорм “Cormex” для годівлі курей-несучок віком 48-65 тижнів, що виробляється на виробництві ТОВ «Агропродукт-Херсон». Предмет дослідження – якість комбікормів, як продуктів переробки зерна, особливості його товарознавчої експертизи. В процесі виконання роботи було використано наступні методи дослідження: - визначення відповідності пакування, транспортування, зберігання і маркування комбікорму; - органолептичні методи дослідження (текстура, колір, запах, смак, вміст металомагнітних домішок); - фізико-хімічні методи дослідження (визначення вологи, сирого протеїну, жиру, золи, сирої клітковини). В першому розділі проаналізовано загальні відомості про комбікормове виробництво та аналіз українського ринку комбікормів. В другому розділі розглянуто методики дослідження якості комбікормів. В третьому розділі проведено товарознавчу експертизу комбінованих комбікормів ТОВ «Агропродукт-Херсон». За результатами роботи зроблено висновки та пропозиції. Товарознавча експертиза комбікорму виробництва ТОВ «Агропродукт-Херсон» показала, що продукція відповідає вимогам нормативних документів (ДСТУ 4120-2002) за показниками: - правила пакування; - транспортування; - зберігання комбікорму; - маркування продукції; - органолептичні показники; - фізико-хімічні показники. Пропозизії: розробити та впровадити екологічно відповідальні підходи до виробництва комбікормів, автоматизувати процеси та використовувати новітнє обладнання, що зменшує вплив людського фактору, залучити науковців та експертів для розробки нових рецептів комбікормів. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1136 | 
| Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Чубукова А. В. Товарознавча експертиза продуктів переробки зерна (на прикладі продукції ТОВ «Агропродукт-Херсон»).pdf | 1.33 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.