Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1144
Назва: Облік, аудит та аналіз витрат на виконання робіт за будівельними контрактами : теорія і практика (на матеріалах ТОВ «СМП-ЮГ»)
Автори: Маліновська, Поліна Борисівна
Ключові слова: Витрати,
облік,
аудит,
аналіз,
будівельне підприємство
Дата публікації: 2024
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Маліновська, П. Б. Облік, аудит та аналіз витрат на виконання робіт за будівельними контрактами : теорія і практика (на матеріалах ТОВ «СМП-ЮГ») : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / П. Б. Маліновська ; наук. керівник доц., канд. екон. наук О. М. Єремян. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 157 с.
Короткий огляд (реферат): В результаті виконання кваліфікаційної роботи магістра було вирішено комплекс питань, пов’язаних з удосконаленням обліку, аудиту та аналізу витрат на виконання робіт за будівельними контрактами на підприємствах. Удосконалено організаційно - методологічні аспекти обліку, аудиту та аналізу витрат на виконання робіт за будівельними контрактами. Розроблено індивідуальну внутрішню звітність, форми бюджетів витрат на якість та графік документообігу на підприємстві. Запропоновано робочі документи аудитора та напрями здійснення аудиту кошторисної документації. Рекомендовано проводити горизонтальний та вертикальний аналіз звітності підприємства та дискримінаційний аналіз ймовірності настання банкрутства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1144
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 071 Облік і оподаткування



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.