Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1152
Title: Проектування та критичний аналіз інформаційної системи з метою підвищення ефективності управління бізнес-процесами організації
Authors: Шаль, Євгеній Сергійович
Keywords: Фреймворк,
CRM-система,
SPA-архітектура,
PhpStorm,
бізнес-модель
Issue Date: 2024
Publisher: ХНТУ
Citation: Шаль, Є. С. Проектування та критичний аналіз інформаційної системи з метою підвищення ефективності управління бізнес-процесами організації : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Є. С. Шаль ; наук. керівник доц., канд. техн. наук С. В. Вишемирська. – Херсон : ХНТУ, 2024. - 88 с.
Abstract: Дипломна робота присвячена вивченню методів відновлення процесу розробки та удосконалення архітектури високонавантажених CRM систем. У цьому дослідженні розглядається класифікація сучасних CRM систем, а також їхні основні характеристики та компоненти. Основний акцент роботи робиться на вдосконаленні, яке включає в себе розробку рішення для побудови архітектури CRM системи з використанням сучасних технологій. Це має на меті покращення продуктивності та масштабованості системи на всіх рівнях. Також вивчаються та розробляються методи та практики класифікації у розробці високонавантажених та сервіс-орієнтованих CRM систем. В рамках дослідження враховуються шаблони проектування, які є дуже важливими для прискорення процесу розробки та підвищення якості CRM системи.
URI: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1152
Appears in Collections:Спеціальність 122 Консолідована інформація



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.