Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1162
Назва: Дослідження процесів підготовки та обробки металоконструкцій для зварювання і пайки
Автори: Пінчук, Олексій Віталійович
Ключові слова: Металоконструкції для зварювання і пайки,
параметри паяння,
конструювання технологічного оснащення,
змінні формблоки,
плунжерні гідравлічні преси
Дата публікації: 2023
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Пінчук, О. В. Дослідження процесів підготовки та обробки металоконструкцій для зварювання і пайки : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / О. В. Пінчук ; наук. керівник доц., канд. техн. наук С. А. Русанов. – Херсон : ХНТУ, 2023. – 72 с.
Короткий огляд (реферат): В результаті виконання кваліфікаційної роботи магістра було проведено дослідження процесів підготовки та обробки металоконструкцій для зварювання і пайки, проведено аналіз властивостей металоконструкцій, досліджені процеси підготовки та обробки їх з проведенням огляду і аналізу літературних даних. В роботі описана сутність процесу підготовки та обробки металоконструкцій для зварювання і пайки, особливості та параметри технології процесу, будова та методи підготовки та обробки металоконструкцій для зварювання і пайки. Побудовано якісну картину методів підготовки технологічного оснащення, контролю механічних властивостей металоконструкцій, встановлені оптимальні умови для конструювання технологічного оснащення, проведено детальний аналіз основних методів підготовки та обробки металоконструкцій для зварювання і пайки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1162
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 132 Матеріали і техніка в транспортній галузі



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.