Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1165
Название: Вдосконалення технології плазмового нанесення покриттів в вузлах тертя
Авторы: Кубка, Ілля Олександрович
Ключевые слова: Плазмотрони,
наплавлення,
антифрикційні покриття,
газотермічне нанесення
Дата публикации: 2023
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Кубка, І. О. Вдосконалення технології плазмового нанесення покриттів в вузлах тертя : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / І. О. Кубка ; наук. керівник доц. І. А. Сєліверстов. – Херсон : ХНТУ, 2023. – 120 с.
Краткий осмотр (реферат): Метою даного дослідження є вивчення впливу нових технологій на підвищення продуктивності виробництва в сучасних підприємствах. Використовуючи аналіз існуючих методів та наявну літературу з даної теми, було проведено дослідження, в результаті якого були отримані наступні висновки. Проект спрямований на досягнення наукової новизни в галузі підвищення продуктивності виробництва. Аналізуючи діючі підходи та методи, були виявлені недоліки та аспекти, які потребують поліпшень. Результати дослідження показують, що впровадження нових технологій та оптимізація процесів можуть значно покращити продуктивність виробництва.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1165
Располагается в коллекциях:Спеціальність 132 Матеріали і техніка в транспортній галузі



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.