Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1170
Название: Інфраструктурне забезпечення розвитку транспортної системи регіону
Авторы: Сілкін, Олексій Олександрович
Ключевые слова: Транспорт,
економіка,
регіон,
інфраструктура,
промисловість
Дата публикации: 2023
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Сілкін, О. О. Інфраструктурне забезпечення розвитку транспортної системи регіону : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / О. О. Сілкін ; наук. керівник доц. О. А. Войтович. – Херсон : ХНТУ, 2023. – 154 с.
Краткий осмотр (реферат): В роботі було визначено значення транспортної системи регіону в контексті його інфраструктурного забезпечення, та його вплив на економіку і життєдіяльність країни. Розглянуті види транспорту, їх функції, а також співвідношення по вантажним та пасажирським перевезенням. Здійснено аналіз стану розвитку транспортної системи України, старопромислових міст та міста Миколаїв. Показані статистичні данні, які вказують на необхідність впровадження змін. Були проведені порівняння з іншими країнами світу, та установлений зв’язок між ними. Виявлені та обґрунтовані найбільш вдалі методи модернізації та розвитку транспортної системи регіону, шляхом створення логістичних центрів. Розглянуті позитивні зміни в старопромислових регіонах та інших містах, які можуть настати після проведення модернізації з її подальшою підтримкою. Перелічені основні правила охорони праці на транспорті, котрі мають дотримуватися всі працівники, задіяні в транспортній системі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1170
Располагается в коллекциях:Спеціальність 275 Транспортні технології (на автомобільному транспорті)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.