Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1182
Назва: Дослідження ігрових телеграм-ботів
Автори: Немчонок, Вадим Андрійович
Ключові слова: Чат-бот,
бот,
гейміфікація,
телеграм,
месенджер,
ігрофікація,
PYTHON
Дата публікації: 2023
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Немчонок, В. А. Дослідження ігрових телеграм-ботів : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / В. А. Немчонок ; наук. керівник д-р техн. наук, проф. М. В. Жарікова. – Хмельницький : ХНТУ, 2023. – 88 с.
Короткий огляд (реферат): Сьогодні гейміфікація та різноманітні ігрові елементи мають широке впровадження у найрізноманітніші сфери діяльності людини та усього соціуму, перш за все вносячи величезні зміни до світу реалізації бізнесу, управління персоналом, надання освіти, науки та багатьох інших, особливо тісно ці процесси пов’язані з ІТ. Розроблений у кваліфікаційній роботі телеграм бот призначений стати об’єктом дослідження можливостей телеграм ботів вцілому стати базою для об’єктів гейміфікації, а також оптимизувати цей процес не виходячи з улюбленого месенджеру. Бот націлений на дослідження та майбутній розвиток та модифікації перш за все за рахунок своєї легкості та актуальності.. Було проведено аналіз та вибір найбільш оптимальних технічних та програмних засобів для цього проекту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1182
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 121 Програмне забезпечення систем

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Немчонок В. А. Дослідження ігрових телеграм-ботів.pdf174.92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.