Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1214
Title: Дослідження моделей, методів та технологій розроблення програмного застосунку для управління мобільним будівництвом
Authors: Комаров, Андрій Андрійович
Keywords: Програмний застосунок,
мобільне будівництво,
технології розроблення ПЗ,
DB BROWSER FOR SQLITE,
ANDROID STUDIO
Issue Date: 2023
Publisher: ХНТУ
Citation: Комаров, А. А. Дослідження моделей, методів та технологій розроблення програмного застосунку для управління мобільним будівництвом : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / А. А. Комаров ; наук. керівник канд. техн. наук, доц. Д. Л. Кирийчук. – Хмельницький : ХНТУ, 2023. – 93с.
Abstract: В кваліфікаційній роботі проведено розроблення програмного застосунку для управління мобільним будівництвом. Запропоновано програмний застосунок, який призначено для керування важливими елементами проєкту з будівництва за допомогою закладок на мобільному телефоні. Користувач має змогу додавати в закладки такі елементи: події щодо змін у планах будівництва, зобов'язання підрядників, фото виконання проєкту з будівництва, запити на одержання дозвільних документів, заявки на контрольно-вимірювальні прилади, проведення інспекцій, виявлення недоліків. Програмний застосунок допомагає користувачам керувати будівництвом за допомогою мобільного пристрою та надає користувачам інструменти, необхідні для виконання будівельних робіт в режимі реального часу.
URI: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1214
Appears in Collections:Спеціальність 121 Програмне забезпечення систем



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.