Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1241
Название: Ілюстрації та верстка казки "Сонце та місяць"
Авторы: Анісімова, В. І.
Ключевые слова: казкові ілюстрації
оформлення верстки
композиційне рішення
дитина дошкільного віку
Дата публикации: 2024
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Анісімова, В. І. Ілюстрації та верстка казки "Сонце та місяць" : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / В. І. Анісімова ; наук. керівник доц. В. М. Крижановський. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 51 с.
Краткий осмотр (реферат): У дипломній роботі було надано дослідження книжкових, казкових ілюстрацій, які представлені види, подання, оформлення верстки, технології та вплив читача вік якої зазначений для цієї роботи. Було проаналізовано різні техніки створення ілюстрації та правила роботи над ними, привернення кольорової гами для зорового настрою читача. Отримані результати допомогли для створення верстки та ілюстрацій до неї. Казковість персонажів дає великий вплив на формування дитячої свідомості, особливо це залежить від настрою героя та кольрокористики. Також головним впливом на дитячу зацікавленість – оформлення доречної верстки, з читабельним текстом для дитячого ока. Створення дизайну до казки з ретельно підібраним композиційним рішенням, які позитивно впливають на дитину дошкільного віку.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1241
Располагается в коллекциях:022.01 Графічний дизайн

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Анісімова В. І. Ілюстрації та верстка казки "Сонце і місяць".pdf452.25 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.