Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1242
Назва: Дизайн календаря за мотивами українських розписів
Автори: Аннєнкова, А. А.
Ключові слова: календар
розписи
культура
Дата публікації: 2024
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Аннєнкова, А. А. Дизайн календаря за мотивами українських розписів : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / А. А. Аннєнкова ; наук. керівник канд. мист., доц. Н. В. Миргородська. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 63 с.
Короткий огляд (реферат): Розробка проекту присвячена популяризації українського декоративного мистецтва завдяки подачі інформації в сучасному світі. Календар є постійно актуальним та популярною атрибутикою інтер’єра. Люди покупають календарі для: організації та планування розкладу подій, зустрічей, важливих дат та інших подій у житті. Він допомагає утримуватися на часовій лінії та не пропускати важливі події. Календар служить нагадуванням про важливі завдання, дедлайни, дні народження, свята та інші події. Також може бути використаний для організації особистих та професійних обов'язків. Він допомагає структурувати робочий день, розподілити час між різними задачами та планувати подальші дії. У ході роботи було проаналізовано аналогове середовище, вивчено сучасний ринок, розроблено та обґрунтовано концепт календаря, створено кінцевий продукт з використанням векторних програм «CorelDraw», «Procreate», «AdobePhotoshop». Основними результатами проробленої роботи стали набуття нових знань, методів та інструментів у створенні друкованого дизайну. Кінцевий продукт може бути використаний для студентів освітньої програми «Графічний дизайн» при вивченні дисципліни «Проектування».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1242
Розташовується у зібраннях:022.01 Графічний дизайн



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.