Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1245
Назва: Левел-дизайн комп’ютерної гри
Автори: Бордуленко, І. М.
Ключові слова: рівень
левел-дизайн
невід’ємна частина
ідея level
Дата публікації: 2024
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Бордуленко, І. М. Левел-дизайн комп’ютерної гри : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / І. М. Бордуленко ; наук. керівник ст. викл. І. О. Жуков. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 61 с.
Короткий огляд (реферат): В результаті проведеного аналізу стало відомо, що левел дизайнери потрібні всюди де створюються ігри, вони є невід’ємною частиною великої команди , яка хоче створити справжній, наповненний та гарний світ гри. Аналіз цієї професії дає змогу більше поглибитись у весь процес створення ігор. Сформована головна концептуальна ідея гри. Рівень створенний для інді студії, яка хоче якомога швідше вийти на ринок з якісною та конкурентно спроможною грою. Методом експертної оцінки створено концепт рівня для майбутньої гри, який буде в собі мати основну ідею. У першому розділі присутній опис ігри, які були використані для пошуку ідей. Було вирішено що треба дивитися не лише на вид локацій, освітлення та ефекти, а і на сюжетну частину гри. Сюжет тісно переплітається з видом локацій, тому розглядати їх окремо один від одного, не правильно. У другому розділі є опис програм для створення левел дизайну, які були використані в процессі роботи. Починаючи з чернових варіантів та закінчуючи кінцевими етапами. У третьому розділі є інформація про концепт-арт бо це також невід’ємна частина у створенні левел дизайну.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1245
Розташовується у зібраннях:022.01 Графічний дизайн

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бордуленко І. М. Левел-дизайн комп’ютерної гри.pdf582.56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.