Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1247
Назва: Дизайн календаря "Херсон – столиця сміливості"
Автори: Буркацька, К. С.
Ключові слова: календар
дизайн
програмне забезпечення
макет
Дата публікації: 2024
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Буркацька, К. С. Дизайн календаря "Херсон – столиця сміливості" : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / К. С. Буркацька ; наук. керівник ст. викл. С. О. Кузнєцова. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 52 с.
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є розробити календар на 2024 рік та дослідити дизайнерські технології виготовлення настінного календаря, який буде призначений для подальшого друку і роздачі благодійними фондами мешканцям міста Херсон та тимчасово перенесеного населення в інших містах країни, а також для психологічної підтримки населення, яке не залишає місто навіть під час бойових дій. Основними методами розробки дизайну календаря є технологічний процес виготовлення готової продукції, дослідження літератури та засобів масової інформації з фактами про місто Херсон, вивчення фактів подій, які відбувалися в місті за останній рік, аналогів, прототипів, а також спеціальних засобів для поєднання технік в дизайні календаря на 2024 рік під назвою «Херсон – столиця сміливості». Застосовуючи сучасні підходи щодо дизайну нами був створений макет настінного календаря з реалістичними фото, які були зроблені в місті з подіями, які відображають реалії в яких знаходиться мешканці після деокупації та під час масових обстрілів, що говорить про сміливість самих херсонців, які не полишають місто сьогодні. Під час розроблення дизайну календаря використали програми «Photoshop», «InDesing», для покращення результату нашої роботи використовувалися моделі продуктів, макети календарів. Проаналізована теоретична база створення макетів календарів, розглянуті особливості дій для креативного підходу макетування та самого дизайну. Розроблений макет календарю, описані основні етапи створення календаря, його векторізація ескізу у графічному редакторі, підбір шрифтів до текстового блоку, проведена ескізно-пошукова робота, відібраний кращий варіант. Та підготовлений до друку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1247
Розташовується у зібраннях:022.01 Графічний дизайн



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.