Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1252
Название: Розробка анімаційного ролику "Психологічний калейдоскоп"
Авторы: Дмитрук, Д. В.
Ключевые слова: анімація мультимедіа
персонаж
психологічний калейдоскоп
Дата публикации: 2024
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Дмитрук, Д. В. Розробка анімаційного ролику "Психологічний калейдоскоп" : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Д. В. Дмитрук ; наук. керівник ст. викл. Г. В. Чорностан. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 61 с.
Краткий осмотр (реферат): В роботі розкрито аналіз та виконано проект створення анімаційного ролику з повчальним характером. Проект розроблено з використанням сучасних технологій анімації та мультимедійних засобів, що дозволяє створити яскравий та захоплюючий контент. Для досягнення поставлених завдань було використано комплексний підхід, який включає якісні та кількісні методи дослідження. На першому етапі було проведено аналіз літератури по заданій темі. На основі отриманих даних було розроблено сценарій та стилістичне оформлення ролика. Для технічної реалізації використовувалися програми Krita та Photoshop. Також було проаналізоване власне робоче місце, визначені шкідливі виробничі фактори та позитивні, також, було досліджено методи надання першої допомоги при ураженні електричним струмом. Розроблений анімаційний ролик "Психологічний калейдоскоп" успішно демонструє основні психологічні концепції у доступній формі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1252
Располагается в коллекциях:022.01 Графічний дизайн



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.