Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1258
Название: Розробка персонажу для анімаційного ролику на військово-патріотичну тематику
Авторы: Любенко, В. О.
Ключевые слова: анімація
програмне забезпечення
Zbrush
May
дизайн
Дата публикации: 2024
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Любенко, В. О. Розробка персонажу для анімаційного ролику на військово-патріотичну тематику : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / В. О. Любенко ; наук. керівник ст. викл. О. П. Сандік. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 60 с.
Краткий осмотр (реферат): Темою роботи є розробка персонажу для анімаційного ролику на військово – патріотичну тематику. Застосовуючи сучасних підходи щодо анімації персонажів нами було запропоновано та створено максимально реалістичний військово-патріотичний персонаж воїна – жінки з позивним «Пантера». У рамках створення персонажу використали програми Zbrush та May, для покращення результату нашої роботи використовувалися дослідження для тривимірної анімації в стандарті BVH, яка дозволяє переглянути процес створення анімації персонажа, саме нові технології в зазначених програмах, дозволили максимально точно передати коливання м’яких тканин на тілі анімаційного персонажа, а також дозволили зробити його більш реалістичного ефекту. Під час виконання роботи ми стежили за новинками, щоб удосконалюватися та виконувати замовлення краще, за допомогою будь-якої доступної технології, різні компанії та компанія KLONA оперативно працюють над створенням анімаційного персонажа з огляду на побажання клієнта на кожному етапі створення та обов’язково проаналізовують його ефективність методом опитування, чудовий анімаційний персонаж зробить життя яскравішим, бренд – більш впізнаваним, завжди ефективніше приверне увагу, ніж статичне зображення, а саме головне – легко та невимушено «донесе» до споживача дуже багато потрібної інформації. Нами проаналізована теоретична база дослідження, розглянуто особливості дій, як креативного та культурного напрямку, переглянуті аналоги та виявлені особливості оформлення анімаційного персонажу, професійно зроблено анімаційний персонаж жінки–воїна, ми враховували сильний вплив дії та емоції, які ми відчували під час спілкування з представником національної поліції під позивним «Пантера». Розроблена проектна концепція, композиційне та стилістичне рішення оформлення анімаційного персонажу, описані основні етапи створення проекту, зокрема робота в програмних забезпеченнях Zbrush, May, проведена ескізно-пошукова робота, та відібраний кращий варіант, проект підготовлений до використання в анімаційному ролику, персонаж буде використаний в комп’ютерних іграх.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1258
Располагается в коллекциях:Спеціальність 022.01 Графічний дизайн



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.