Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1259
Назва: Ілюстрації та елементи верстки твору М. В. Гоголя "Ніч перед Різдвом"
Автори: Махтій, А. О.
Ключові слова: дудл
фантастика
містика
Різдво
черевички
кохання
Дата публікації: 2024
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Махтій, А. О. Ілюстрації та елементи верстки твору М. В. Гоголя "Ніч перед Різдвом" : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / А. О. Махтій ; наук. керівник доц. В. М. Крижановський. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 57 с.
Короткий огляд (реферат): В результаті проведеного аналізу повісті Миколи Гоголя “Ніч перед Різдвом”, було обране стилістичне направлення до ілюстрування у стилі мудл та розроблено серію ілюстрацій відповідаючи сюжету вище згаданої повісті. Часткова верстка та ілюстрування твору передбачає не повний обсяг тексту висвітлений у збірці та авторські ілюстрації. Аналіз тексту дозволив зробити висновки щодо стилістичного зображення у тексті головних героїв та втілити це у ілюстрації. Методом експертної оцінки обрано декілька ключових сцен повісті, із об’єму тексту та виконано іх ілюстрування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1259
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 022.01 Графічний дизайн



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.