Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1262
Название: Розробка анімаційного ролику "Ми готуємо пиріг"
Авторы: Міщенко, Т. Д.
Ключевые слова: проектування
дизайнери
традиційна анімація
технології
дитяча анімація
Дата публикации: 2024
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Міщенко, Т. Д. Розробка анімаційного ролику "Ми готуємо пиріг" : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Т. Д. Міщенко ; наук. керівник ст. викл. Г. В. Чорностан. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 52 с.
Краткий осмотр (реферат): У кваліфікаційній роботі проаналізовано особливості створення традиційної анімації у сучасному світі та сучасні інструменти та технічні можливості. Робота спрямована на вивчення сучасних тенденцій створення анімації та використання вивчених знань на практиці. В результаті проведеного аналізу видів мультиплікаційної індустрії, було вирішено розробити анімаційний продукт за допомогою сучасних інструментів та досліджених методів створення анімації. Ознайомлення з роботами новаторів та дослідників проблем розвитку мультиплікаційної індустрії. Аналіз аналогів та прототипів дозволив визначити характерні особливості по кадрової анімації. Проаналізувавши усі приклади по кадрової анімації, було створено сюжет, розроблено персонажів та середовище. Було описано вивчення літературних джерел та основну тему даного проекту. Cформована головна концептуальна ідея даної роботи. Мультфільм спроектований для дітей, як розважальний продукт, але має мораль та головну повчальну ідею, яка може бути актуальна для дорослих.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1262
Располагается в коллекциях:Спеціальність 022.01 Графічний дизайн

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Міщенко Т. Д. Розробка анімаційного ролику "Ми готуємо пиріг".pdf849.93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.