Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1264
Назва: Розробка анімаційного ролику "Тремтіння сну"
Автори: Ракша, О. О.
Ключові слова: анімація
методи
концепція
Дата публікації: 2024
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Ракша, О. О. Розробка анімаційного ролику "Тремтіння сну" : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / О. О. Ракша ; наук. керівник канд. техн. наук, доц. Г. Н. Полєтаєва. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 47 с.
Короткий огляд (реферат): Розробка анімаційного ролику спрямована на вивчення та втілення творчого погляду, за допомогою снів – недоступних до розуміння. І ця анімація поєднує в собі навички малювання, дослідження легкого спогаду сну та знання для створення цієї роботи. Основним посилом є стадії, через які проходить людина. Навіть якщо він ігнорує їх у реальному житті, підсвідомість не залишає його у стані спокою, і, щоб це пережити, потрібно пройти це. Шок, заперечення, гнів, торг, депресія, прийняття. При створенні роботи було розглянуто тенденції анімаційних роликів, аналогового середовища. Розроблено концепцію персонажа, створено унікальність кожного місця влучення. Остаточний варіант монтувався за допомогою «Premier Pro». Виконана робота допомогла розкрити волю уяви та знайти нові методи анімації. Остаточний продукт може стати прикладом, і бути використаним студентам освітньої програми «Графічний дизайн» при вивченні дисципліни «Проектування».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1264
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 022.01 Графічний дизайн

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ракша О. О. Розробка анімаційного ролику "Тремтіння сну".pdf565.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.