Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1265
Название: Розробка 3D моделей для ігор у стилі фентезі
Авторы: Самборський, В. Ю.
Ключевые слова: фентезі
3D
будинки
паки
продаж на ринку
моделювання
Дата публикации: 2024
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Самборський, В. Ю. Розробка 3D моделей для ігор у стилі фентезі : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / В. Ю. Самборський ; наук. керівник канд. техн. наук, доц. Г. Н. Полєтаєва. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 64 с.
Краткий осмотр (реферат): В результаті проведеного аналізу платформ з продажу 3D моделей і дослідження аспектів розвитку та тенденцій у сфері відео ігор, було встановлено що популярним жанром є фентезі. Це пов’язано через цікавість гравців до даного жанру у світі. Також цей аналіз допоміг визначити, що однією з популярних категорій моделей є будинки. Результати аналізу визначили підвищений попит у студій на моделі в даному стилі. Аналіз мобільної гри Clash of Clans дозволив визначити типи будинків які є популярними у фентезі стратегіях. Ці типи будинків взяті за основу для подальшої розробки концепції. Була сформована головна концепція для паку моделей. Пак моделей був створений для інді–студій, або розробників одинаків які не мають достатніх коштів для наймання на роботу моделера, або хочуть зекономити час на створені будинків для своєї гри. Та шукають вже готові якісні рішення на ринку. Методом експертної оцінки були вибрані найвдаліші групи будівель для паку, які задали патерни дизайну для інших споруд у своїх групах, та кольорові і текстурні рішення.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1265
Располагается в коллекциях:Спеціальність 022.01 Графічний дизайн

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Самборський В. Ю. Розробка 3D моделей для ігор у стилі фентезі.pdf2.74 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.