Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1267
Название: Розробка анімаційного ролику "Шлях додому"
Авторы: Синя, Г. Ю.
Ключевые слова: 2D анімація
відеоролик
розробка персонажів
мультимедіа
анімаційне середовище
Procreate
комп'ютерна анімація
Дата публикации: 2024
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Синя, Г. Ю. Розробка анімаційного ролику "Шлях додому" : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Г. Ю. Синя ; наук. керівник канд. техн. наук, доц. Г. Н. Полєтаєва. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 56 с.
Краткий осмотр (реферат): Кваліфікаційна робота присвяченоа розробці та створенню оригінального анімаційного ролика на тему «Шлях додому». У процесі роботи над проєктом були досліджені та застосовані різноманітні техніки, стилі та технології 2D анімації, а також проаналізовані сучасні тенденції в цій галузі. В результаті дослідження виявлено, що дуже актуальною є покадрова техніка анімації. Проаналізовано соціальну анімацію як інструмент донесення інформації, елемент підтримки населення у кризових ситуаціях та засіб комунікації, який можна використовувати для документування подій і залучення уваги міжнародної громадськості. Опрацьовано концепцію анімаційного відео, розроблено персонажів та середовище, і створено 2D проєкт – анімаційний ролик «Шлях додому». У ході роботи над анімаційним відеороликом використано сучасні програмні засоби для створення анімації, зокрема Procreate, Procreate Dreams, Adobe Premiere Pro.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1267
Располагается в коллекциях:Спеціальність 022.01 Графічний дизайн

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Синя Г. Ю. Розробка анімаційного ролику "Шлях додому".pdf584.56 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.