Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1268
Назва: Розробка анімаційного ролику "На все свій час"
Автори: Солобаєва, О. С.
Ключові слова: Відеоконтент
мультфільм
анімація
ролик
відео
Дата публікації: 2024
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Солобаєва, О. С. Розробка анімаційного ролику "На все свій час" : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / О. С. Солобаєва ; наук. керівник ст. викл. С. П. Шейник. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 48 с.
Короткий огляд (реферат): Робота присвячена темі «На все свій час». Темою дипломної роботи є розробка мультфільму, який присвячений для дітей, зі своїм сенсом та повчанням. Основними елементами мультфільму - головні герої, створення візуально м’якого та комфортного виду для очей, що виглядає більш довірчим та дитячим, тони ніжні, для виділення головних об’єктів- яскраві. Ця робота є одним з рішень дитячого мультфільму. Було проведено опитування серед дітей та їх батьків, на якість розробленого мультфільму. Було розроблено концепцію, аналіз та ідею роботи, додатково вивчаючи методи розробки мультфільмів інших дизайнерів. Результатом проведеного дослідження є успішна розробка анімаційного мультфільму, який відповідає потребам глядачів та вимогам розробки мультфільмів. Користуючись прикладами з інтернету, дизайну відео- контенту, надихаючись думками людей, дозволило створити веселий на повчальний мультфільм, а також аналіз вимог та проектування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1268
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 022.01 Графічний дизайн

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Солобаєва О. С. Розробка анімаційного ролику "На все свій час".pdf507.35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.