Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1272
Назва: Дизайн-проєкт та промо-ролик комп’ютерної гри
Автори: Філіппова, О. О.
Ключові слова: освітня платформа
гра
архітектура
місто
3D-моделювання
технології
Дата публікації: 2024
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Філіппова, О. О. Дизайн-проєкт та промо-ролик комп’ютерної гри : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / О. О. Філіппова ; наук. керівник ст. викл. С. П. Шейник. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 63 с.
Короткий огляд (реферат): В результаті проведеного аналізу сфери комп’ютерних технологій та онлайн-освіти був створений дизайн-проект комп’ютерної гри «Університетське містечко». Цей проект включає можливість активного онлайн-навчання та активно співпрацює з навчальними закладами. Він стає своєрідним посередником між викладачами та студентами. Гра включає в себе віртуальну планету, на якій розташовані країни та міста. Вона містить різноманітні предмети, тести, бібліотеку та багато іншого, пов’язаного з освітою. Додаток працює за принципом «Moodle». Він не лише передає інформацію, але й доповнюється яскравим технологічним дизайном середовища. Воно включає різноманітні архітектурні споруди, створені в програмі «Blender». Основна ідея розвитку полягає в якісному отриманні інформації та навчанні. Розроблена комп’ютерна гра призначена для студентів та учнів шкіл, але не виключає використання її в курсах та різноманітних подіях. Вона активно співпрацює з платформою «YouTube» та дозволяє створювати чати для активної переписки між студентами та відгуків від викладачів. З урахуванням розвитку сучасних технологій та онлайн-освіти цей проект є рентабельним та дозволяє охопити велику аудиторію.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1272
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 022.01 Графічний дизайн

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Філіппова О. О. Дизайн-проєкт та промо-ролик комп’ютерної гри.pdf531.73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.