Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1275
Назва: Розробка відео-кліпу до авторської музичної композиції
Автори: Чижевський, Є. Ю.
Ключові слова: відео-кліп
анімація
моделювання
контент
музичне відео
просування
Дата публікації: 2024
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Чижевський, Є. Ю. Розробка відео-кліпу до авторської музичної композиції : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Є. Ю. Чижевський ; наук. керівник ст. викл. С. П. Шейник. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 51 с.
Короткий огляд (реферат): У цій роботі досліджується процес створення відео-кліпу у стилі кіберпанк з використанням сучасних 3D-технологій. Метою роботи є розробка привабливого відеокліпу, який підсилює емоційний вплив музикальної композиції та привертає увагу глядачів у просторі інтернету. Використовуються програмні засоби Blender для 3D-моделювання та анімації, а також CapCut для монтажу та обробки відео. Основні етапи роботи включають аналіз аналогічних робіт, розробку концепції та сценарію, створення 3D-сцен, анімацію та рендеринг, а також фінальний монтаж. Результатом роботи є відео-кліп який у поєднанні з візуальною частиною до музикальної композиції передає ідею руху у світ майбутнього як неминучий процес.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1275
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 022.01 Графічний дизайн



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.