Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1276
Название: Дизайн сувенірної продукції радіо Х-ON
Авторы: Шефкед, А. А. С.
Ключевые слова: графічний дизайн
сувенірна продукція
радіо X-ON
візуальна комунікація
ідентифікація
Дата публикации: 2024
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Шефкед, А. А. С. Дизайн сувенірної продукції радіо Х-ON : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / А. А. С. Шефкед ; наук. керівник ст. викл. С. О. Кузнєцова. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 83 с.
Краткий осмотр (реферат): У роботі вивчається сувенірна продукція, на які умовні групи її можна поділити, які особливості кожної з груп та як допомагає ця сувенірна продукція, найрозповсюджені види нанесення на сувенірну продукцію. Також, проана-лізували радіо X-ON. Підчас роботи було важливо щоб сувенірна продукція несла корпоративні елементи радіо X-ON. Тому було зроблено аналіз корпоративних елементів, айдентики радіо X-ON. Був зроблений пошук та аналіз аналогів та прототипів. Об’єктом дослідження є дизайн сувенірної продукції для радіо X-ON. Тобто, дослідження спрямоване на вивчення сувенірної продукції та її видів, розробку дизайну, просування та взаємодію з клієнтами. Об’єктом є дизайн сувенірних виробів, продукції, предметів та упаковки, які споживачі зможуть асоціювати з радіо X-ON. Під час виконання роботи використовували такі методи: визначення основних положень для розроби комплекту сувенірної продукції; принципи побудови графічної композиції в розробці дизайну для сувенірної продукції; метод креативного пошуку; художній та естетичний метод; літературний аналіз для розгляду наукових джерел, статей, інтерв’ю, публікацій та досліджень, що стосуються радіо X-ON, сувенірної продукції та розробки її дизайну. Цей підхід допомагає розумінню головних концепцій. Досліджено, як дизайн сувенірної продукції впливає на візуальне та асоціативне сприйняття клієнтів, як допомагає взаємодіяти з слухачами.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1276
Располагается в коллекциях:Спеціальність 022.01 Графічний дизайн

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Шефкед А. А. С. Дизайн сувенірної продукції радіо Х-ON.pdf707.8 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.