Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1281
Название: Менеджмент організацій в умовах глобалізаційних ризиків та кризових явищ
Авторы: Овдієнко, С. П.
Ключевые слова: менеджмент організацій
глобалізаційні ризики
кризові явища
управління ризиками
міжнародний ринок
Дата публикации: 2024
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Овдієнко, С. П. Менеджмент організацій в умовах глобалізаційних ризиків та кризових явищ : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / С. П. Овдієнко ; наук. керівник д-р екон. наук, проф. В. М. Фомішина. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 95 с.
Краткий осмотр (реферат): Зростання глобалізації економіки призводить до того, що підприємства стикаються з різноманітними складними викликами та загрозами. Підходи до менеджменту організацій у контексті глобалізації вимагають постійного оновлення та адаптації. Керівники та фахівці з управління повинні мати глибоке розуміння глобальних тенденцій, що впливають на їхню діяльність, а також здатність ефективно реагувати на кризові ситуації. Одним з основних аспектів, що робить цю тему актуальною, є зростання взаємозв'язків між економіками країн, швидкість розповсюдження кризових явищ через міжнародні мережі, а також поява нових видів ризиків, таких як кіберзагрози та пандемії. Організації повинні бути готові до ефективного управління такими ризиками та кризовими ситуаціями, щоб забезпечити стійкість свого бізнесу та відновлення після негативних впливів. Крім того, глобальна конкуренція змушує організації постійно адаптуватися до змін в міжнародному середовищі, шукати нові ринки збуту та оптимізувати свої бізнес-процеси. В умовах глобалізації важливо мати ефективну стратегію управління, яка враховує не лише внутрішні фактори, але й зовнішні впливи та ризики.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1281
Располагается в коллекциях:Спеціальність 073 "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності"



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.