Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1282
Назва: Управління мережами знань багатонаціональних підприємств
Автори: Пітерова, Л. О.
Ключові слова: управління
економіка знань
управління знаннями
багатонаціональні корпорації
менеджмент
інновації
мережі
інформаційно-комунікаційні технології
ефективність
комунікація
розвиток
Дата публікації: 2024
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Пітерова, Л. О. Управління мережами знань багатонаціональних підприємств : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / Л. О. Пітерова ; наук. керівник ст. викл. Р. П. Огородник. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 80 с.
Короткий огляд (реферат): З впровадженням глобальних ланцюгів створення вартості, виробничі процеси багатонаціональних підприємств (БНП) стали фрагментованими та були розподілені по різних країнах, регіонах чи містах. Така структура виробництва не могла не вплинути на процеси створення інновацій у БНП. Незважаючи на те, що багато БНП все ще розробляють інновації та створюють знання у країні-базування материнської компанії, все більше компаній переносять науково-дослідні та дослідницькі роботи та інноваційну діяльність у міжнародні мережі створення знань. В основі зростаючої інтернаціоналізації створення знань та інновацій лежать два основні мотиви: адаптувати продукцію та процеси до умов країни перебування та сприяти захопленню нових ринків, а також розвивати нові технології та отримувати інші вигоди від мережевих можливостей створення інновацій. В останні десятиліття зміни корпоративних стратегій багатьох БНП відбуваються усе частіше. Здатність створювати та передавати знання всередині мережі компанії є однією з головних конкурентних переваг БНП.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1282
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 073 "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності"



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.