Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1306| Назва: | Проект цеху переробки білих сортів винограду з виробництвом виноматеріалів для ігристих та кріплених вин продуктивністю 2200 т/сезон |
| Автори: | Сєргєєв, К. В. |
| Ключові слова: | Проектування виноград сусло спирт купаж |
| Дата публікації: | 2024 |
| Видавництво: | ХНТУ |
| Бібліографічний опис: | Сєргєєв, К. В. Проект цеху переробки білих сортів винограду з виробництвом виноматеріалів для ігристих та кріплених вин продуктивністю 2200 т/сезон : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / К. В. Сєргєєв ; наук. керівник доц., канд. техн. наук О. І. Мамай. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 60с. |
| Короткий огляд (реферат): | В кваліфікаційній роботі спроектований цех переробки білих сортів винограду з виробництвом виноматеріалів для ігристих і ординарних кріплених вин. Пропонується асортимент готової продукції. Дається характеристика сировини і допоміжних матеріалів. Розроблена технологічна схема виробництва виноматеріалів для ігристих і ординарних кріплених вин, з пресуванням цілих грон винограду і використанням сучасного устаткування європейських виробників. Проведені розрахунки продуктів, допоміжних матеріалів, витрат енергетичної сировини. Проведений підбір і розрахунок кількості технологічного устаткування. Проведені розрахунки витрат пари, холоду, води й електроенергії. Представлені рекомендації використання відходів виробництва. Розроблена схема автоматизації лінії переробки винограду. Спроектована схема мікробіологічного й техно-хімічного контролю виробництва. Виявлені небезпечні чинники при виробництві та вказані засоби їх моніторингу. Розроблені рішення з будівництва головного виробничого корпусу і спроектований генеральний план підприємства. Розглянуті питання інженерії безпеки та охорони навколишнього середовища. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1306 |
| Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Сєргєєв К. В. Проект цеху переробки білих сортів винограду з виробництвом виноматеріалів для ігристих та кріплених вин ...pdf | 667.08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.