Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1307
Назва: Проєкт цеху з виробництва томатної продукції с. Музиківка Херсонської області з потужністю 12 мільйонів облікових банок за рік
Автори: Сідько, Є. І.
Ключові слова: Проектування
овочі
фрукти
банка
консерва
Дата публікації: 2024
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Сідько, Є. І. Проєкт цеху з виробництва томатної продукції с. Музиківка Херсонської області з потужністю 12 мільйонів облікових банок за рік : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Є. І. Сідько ; наук. керівник проф., д-р техн. наук М. І. Валько. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 60с.
Короткий огляд (реферат): У даній кваліфікаційній роботі бакалавра на тему «Проєкт цеху з виробництва томатної продукції с. Музиківка Херсонської області » представлено проєкт цеху з виготовлення томатної пасти з масовою часткою сухих речовин 25% асептичного консервування та томатів цілих маринованих. В роботі запропоновані: новітня технологія виробництва консервів, механізація і автоматизація майже усіх процесів виробництва, маловідходне виробництво, контроль якості на кожній стадії технології, що дозволяє отримати продукт найвищої якості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1307
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 181 Харчові технології



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.