Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1308
Название: Проект цеху переробки винограду з виробництвом коньячних та кріплених виноматеріалів продуктивністю 2500 т/сезон
Авторы: Тичина, А. С.
Ключевые слова: Проектування
виноград
сусло
спирт
купаж
Дата публикации: 2024
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Тичина, А. С. Проект цеху переробки винограду з виробництвом коньячних та кріплених виноматеріалів продуктивністю 2500 т/сезон : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / А. С. Тичина ; наук. керівник проф., д-р техн. наук М. І. Валько. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 127с.
Краткий осмотр (реферат): У кваліфікаційній роботі спроектована технологія переробки винограду з виробництвом коньячних та кріплених виноматеріалів, з використанням інноваційних технологічних рішень. Описані характеристика сировини і допоміжних матеріалів. Пропонується асортимент готової продукції. Технологічна схема переробки винограду на коньячні та кріплені виноматеріали спроектована згідно сучасних вимог до виробництва, з використанням устаткування кращих європейських виробників. Особливістю прийнятої технології є поточність технологічних процесів від переробки винограду до отримання виноматеріалів. Розроблена схема прискореного освітлення сусла без проведення сульфітації, з використанням охолодження і сепараторів. Проведені технологічні розрахунки продуктів і допоміжних матеріалів, розрахунок кількості та підбір технологічного устаткування. Виконані розрахунки енергетичної сировини (пари, холоду, води й електроенергії). Розглянуті особливості технохімічного й мікробіологічного контролю. Визначені небезпечні чинники виробництва, розроблені способи запобігання їх виникнення і моніторингу. Спроектовано схему автоматизації технологічних процесів переробки винограду і освітлення сусла. Розроблені рішення по будівництву головного виробничого корпусу, спроектований генеральний план підприємства. Розглянуті основні питання інженерії безпеки і охорони навколишнього середовища.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1308
Располагается в коллекциях:Спеціальність 181 Харчові технології



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.