Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1309
Назва: Проєкт цеху в с. Любимівка (Херсонська обл.) з виробництва овочевої продукції потужністю 7 мільйонів облікових банок за рік
Автори: Хижинська, І. О.
Ключові слова: Проектування
овочі
фрукти
банка
консерва
Дата публікації: 2024
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Хижинська, І. О. Проєкт цеху в с. Любимівка (Херсонська обл.) з виробництва овочевої продукції потужністю 7 мільйонів облікових банок за рік : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / І О. Хижинська ; наук. керівник доц., канд. техн. наук О. В. Стоянова. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 74с.
Короткий огляд (реферат): В кваліфікаційній роботі бакалавра виконано проект на тему «Проєкт цеху в с. Любимівка (Херсонська обл.) з виробництва овочевої продукції потужністю 7 моб /рік. У південних регіонах України найбільш поширеними з овочевих культур є морква та перець гострий. Ці овочі мають велике значення в забезпеченні населення цінними продуктами харчування, вони є джерелом вітамінів і біологічно активних речовин важливих для здоров'я людини. Актуальним завданням є розширення консервованої продукції з овочів на основі безвідхідних технологій. В кваліфікаційній роботі бакалавра обгрунтовано будівництво підприємства з переробки овочів. Запропоновано випуск асортимента: 1. Сік морквяний з цукром – 32 тоб/зм 2. Перець гострий маринований – 24 тоб/зм
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1309
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 181 Харчові технології



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.