Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1333
Назва: | Формування споживних властивостей та оцінка якості лікеро-горілчаних напоїв |
Автори: | Ніколаєнко, М. Р. |
Ключові слова: | Лікеро-горілчана продукція якість властивості стандарт |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | ХНТУ |
Бібліографічний опис: | Ніколаєнко, М. Р. Формування споживних властивостей та оцінка якості лікеро-горілчаних напоїв : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / М. Р. Ніколаєнко ; наук. керівник проф., д-р техн. наук Ю. В. Березовський. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота бакалавра присвячена питанням розвитку вітчизняного ринку лікеро-горілчаної продукції, оцінки її споживних властивостей, розвитку нормативно-правової бази та контролю якості таких виробів. Темою роботи є дослідження проблем розвитку вітчизняного ринку лікеро-горілчаних товарів та визначення їх якості. Об’єктом дослідження є лікеро- горілчана продукція. Предметом дослідження є формування споживних властивостей та оцінка якості лікеро-горілчаних напоїв. Метою роботи є проведення товарознавчої оцінки лікеро-горілчаних виробів. У роботі розглянуто споживні властивості лікеро-горілчаних виробів, подано загальну характеристику та класифікацію алкогольних напоїв, що реалізуються на території України. У основній частині роботи аналізуються законодавчі вимоги та стандарти якості лікеро-горілчаних напоїв, тенденції розвитку ринку алкогольної продукції, оцінка якості алкогольних напоїв за органолептичними та фізико-хімічними показниками. Результатом проведеного дослідження є встановлений факт, який вказує на те, що вміст спирту залежить від якості сировини, технології виготовлення та терміну витримки. Це доводить те, що кожен лікеро-горілчаний виріб може різнитися між собою. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1333 |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ніколаєнко М. Р. Формування споживних властивостей та оцінка якості лікеро-горілчаних напоїв.pdf | 514.81 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.