Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1338
Назва: | Дослідження асортименту та якості чоловічого швейного верхнього одягу |
Автори: | Домбровський, К. А. |
Ключові слова: | Асортимент оцінка якості швейні вироби чоловічий верхній одяг |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | ХНТУ |
Бібліографічний опис: | Домбровський, К. А. Дослідження асортименту та якості чоловічого швейного верхнього одягу : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / К. А. Домбровський ; наук. керівник доц., канд. техн. наук М. Й. Расторгуєва. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота бакалавра на тему: «Дослідження асортименту та якості чоловічого швейного верхнього одягу» є актуальною оскільки від вирішення проблеми якості швейних виробів та їх асортименту залежить успіх роботи підприємства. Об’єктом роботи є верхній чоловічий швейний одяг. Предметом дослідження є процес прогнозування та оцінювання якості швейних виробів та асортимент верхнього чоловічого одягу. Методи дослідження: аналізу та порівняння, статистичні методи. В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти формування асортименту та якості швейних виробів. В другому розділі проведено дослідження асортименту чоловічого верхнього чоловічого одягу на прикладі Staff Ukrainian Clothing Company, проаналізовано методи оцінки та прогнозування якості швейних виробів та розроблено концептуальну модель оцінювання якості швейних виробів. В третьому розділі досліджено особливості охорони праці на швейному виробництві, проаналізовано проблеми охорони праці на швейному підприємстві. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1338 |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 182 Технології легкої промисловості |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Домбровський К. А. Дослідження асортименту та якості чоловічого швейного верхнього одягу.pdf | 1.01 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.