Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1341
Название: Формування асортименту та якості нежирних майонезів у роздрібній торгівлі України
Авторы: Плисак, Б. А.
Ключевые слова: Майонезна продукція
властивості
якість
жир
Дата публикации: 2024
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Плисак, Б. А. Формування асортименту та якості нежирних майонезів у роздрібній торгівлі України : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Б. А. Плисак ; наук. керівник проф., д-р техн. наук Ю. В. Березовський. – Хмельницький : ХНТУ, 2024.
Краткий осмотр (реферат): Кваліфікаційна робота бакалавра присвячена питанням розвитку вітчизняного ринку майонезної продукції, оцінки її споживних властивостей, розвитку нормативно-правової бази та контролю якості нежирного майонезу. Темою роботи є формування асортименту та якості нежирних майонезів у роздрібній торгівлі України. Об’єкт дослідження – нежирна майонезна продукція. Предмет дослідження – дослідження питань формування асортименту та покращення якості нежирного майонезу. Метою роботи є дослідження процесів формування асортименту майонезу в роздрібній торговій мережі, визначення їх якості та визначення напрямків підвищення якості майонезної продукції. У роботі розглянуто споживні властивості майонезної продукції, подано загальну характеристику та класифікацію майонезу, що реалізуються на території України. У основній частині роботи аналізуються нормативно-технічні вимоги та стандарти якості майонезного продукту, тенденції розвитку ринку майонезної продукції, оцінка якості нежирних майонезів за органолептичними та фізико- хімічними показниками. Результатом проведеного дослідження є розширення асортименту емульсійних продуктів, впровадження у виробництво низькокалорійних майонезів, збагачених корисними, натуральними добавками оздоровчого призначення, що сприятиме не тільки задоволенню попиту та смаків споживачів, але й забезпеченню здорового харчування. Вияснилося, що для споживачів майонезу найбільш вагоме місце в майонезі займають смакові властивості, тоді вже вміст жиру.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1341
Располагается в коллекциях:Спеціальність 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.