Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1389
Назва: | Автоматизація процесу приготування сухих напоїв |
Автори: | Барченко, А. С. |
Ключові слова: | Приготування сухих напоїв датчик програмований логічний контролер сушіння регулятор |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | ХНТУ |
Бібліографічний опис: | Барченко, А. С. Автоматизація процесу приготування сухих напоїв : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / А. С. Барченко ; наук. керівник канд. техн. наук, доц. В. М. Поліщук. – Херсон : ХНТУ, 2024.– 77 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота бакалавра присвячена питанням розробки лабораторного стенду для дослідження динамічного та статичного методів індикації на матричному дисплеї з використанням мікроконтролера. Застосування мікроконтролера дозволяє програмним шляхом змінювати режим роботи дисплея зі статичного на динамічний з одночасною зміною режимів роботи елементів дисплею. У кваліфікаційній роботі розглянуто аналіз технологічного процесу, розроблено синтез системи автоматичного керування технологічним процесом, розроблено автоматизовану систему керування. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1389 |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 151 Автоматизація та компʼютерно-інтегровані технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Барченко А. С. Автоматизація процесу приготування сухих напоїв.pdf | 3.43 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.