Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1389
Назва: Автоматизація процесу приготування сухих напоїв
Автори: Барченко, А. С.
Ключові слова: Приготування сухих напоїв
датчик
програмований логічний контролер
сушіння
регулятор
Дата публікації: 2024
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Барченко, А. С. Автоматизація процесу приготування сухих напоїв : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / А. С. Барченко ; наук. керівник канд. техн. наук, доц. В. М. Поліщук. – Херсон : ХНТУ, 2024.– 77 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота бакалавра присвячена питанням розробки лабораторного стенду для дослідження динамічного та статичного методів індикації на матричному дисплеї з використанням мікроконтролера. Застосування мікроконтролера дозволяє програмним шляхом змінювати режим роботи дисплея зі статичного на динамічний з одночасною зміною режимів роботи елементів дисплею. У кваліфікаційній роботі розглянуто аналіз технологічного процесу, розроблено синтез системи автоматичного керування технологічним процесом, розроблено автоматизовану систему керування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1389
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 151 Автоматизація та компʼютерно-інтегровані технології



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.