Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1395
Назва: Автоматизація первинної обробки молока
Автори: Ющенко, О. М.
Ключові слова: Первинна переробка молока
фільтрація
очищення
пастеризація
охолодження
система автоматичного управління
регулювання
температура
терморегулятор
автоматизація технологічного процесу
Дата публікації: 2024
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Ющенко, О. М. Автоматизація первинної обробки молока : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / О. М. Ющенко ; наук. керівник канд. техн. наук, доц. Н. В. Сарафаннікова. – Херсон : ХНТУ, 2024. – 67 с.
Короткий огляд (реферат): Метою цього проекту є створення системи автоматизації первинної переробки молока. Проведено аналіз показників якості молочної сировини та їхніх основних характеристик. Розроблено технологічну схему первинної обробки молока із зазначенням агрегатних установок по виконанню кожної технологічної операції. Виявлено основний технологічний параметр - температуру, який на всіх рівнях впливає на якість молока. Здійснено моделювання перехідного процесу нагрівача з регулюванням температури і без регулювання температури. Запропоновано вибір сучасних технологічних засобів системи автоматизації первинної обробки молока.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1395
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 151 Автоматизація та компʼютерно-інтегровані технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ющенко О. М. Автоматизація первинної обробки молока.pdf4.41 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.