Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1501
Назва: Розробка програмного додатку для оптимізації раціону харчування людини
Автори: Шпакович, Д. К.
Ключові слова: Дієтичне харчування
макронутрієнти
веб-додаток
Django
Python
оптимізація
продуктовий кошик
сервер
SPA
Angular
Дата публікації: 2024
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Шпакович, Д. К. Розробка програмного додатку для оптимізації раціону харчування людини : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Д. К. Шпакович ; наук. керівник доц., канд. техн. наук І. О. Доровська. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 91 с.
Короткий огляд (реферат): У роботі досліджено технології Edge and Fog Computing з погляду на доцільність її використання для побудови платформ та сервісів обробки діагностичних даних. Результати досліджень мають бути подані у вигляді, що дозволяє побачити та оцінити безпосереднє використання запропонованих методів. В результаті роботи повинен бути розроблений веб-додаток на основі фреймворків Django та Angular, що працює у всіх сучасних браузерах. Розроблена інформаційна система може застосовуватися для вирішення повсякденних задач з планування раціону харчування, розрахунку бюджету на закупівлю продуктів та контролю за щоденним балансом білків, жирів та вуглеводів. Значення роботи та висновки. Алгоритм оптимізації раціону харчування дозволяє контролювати та зменшувати витрати на продукти, підвищувати якість повсякденної дієти та спрощувати процес контролю за раціоном, що позитивно впливає на здоров’я людини, зменшує ризики виникнення низки хвороб, таких як цукровий діабет, хвороби серця. Прогнози щодо розвитку досліджень. Покращити інформаційну систему додавши до розрахунку контроль балансу мікронутрієнтів та харчових волокон.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1501
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 121 Інженерія програмного забезпечення



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.