Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1559
Назва: Удосконалення асортиментної політики підприємства
Автори: Когдас, А. А.
Ключові слова: Асортимент
продукція
асортиментна політика
оптимізація асортименту
хлібокомбінат
Дата публікації: 2024
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Когдас, А. А. Удосконалення асортиментної політики підприємства : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / А. А. Когдас ; наук. керівник доц., д-р екон. наук Л. В. Боровік. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 68 с.
Короткий огляд (реферат): В роботі розглянуто основні теоретичні аспекти асортиментної політики підприємства; проаналізовано асортиментну політику ТОВ «Чернівецький хлібокомбінат»; запропоновано шляхи удосконалення асортиментної політики ТОВ «Чернівецький хлібокомбінат».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1559
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 051 Економіка

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Когдас А. А. Удосконалення асортиментної політики підприємства.pdf757.76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.