Спеціальність 181 Харчові технології Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 44
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Розроблення способу виготовлення напою з гарбузу методом ферментаціїШкарбуль, К. В.
2024Удосконалення технології виробництва сухих овочевих сумішейШаповалова, В. Г.
2024Удосконалення технології рожевих винФедоренко, Т. Ю.
2024Дослідження процесу виробництва фруктового конфітюру за безвідходною технологієюСолодун, С. В.
2024Удосконалення технології міцних напоїв з плодових спиртівСерьогіна, К. В.
2024Удосконалення технології виробництва сушених плодів з використанням новітніх розробокСалюк, П. О.
2024Удосконалення технології закусочних консервів з метою розширення асортименту виробівОсьмухіна, Т. Г.
2024Дослідження технологічних процесів при виробництві яблучного соку освітленогоОлійник, П. С.
2024Дослідження впливу рас дріжджів на якість білих столових винМалий, Б. Б.
2024Дослідження використання місцевої рослинної сировини для виробництва чатніМаксимюк, П. С.
2024Інноваційні технології використання каротиноїдовмісної овочевої сировини в консервному виробництвіЛучко, В. С.
2024Удосконалення контролю технологічних витрат консервного виробництваКорнієнко, Ю. О.
2024Дослідження розширення асортименту збагачених напоїв на основі томатного сокуКолечко, К. О.
2024Дослідження технології стабілізації вин, схильних до колоїдних помутніньДем`янчук, С. О.
2024Удосконалення технології червоних винВітмановський, Є. І.
2024Дослідження впливу рас дріжджів на якість плодово-ягідних винБіволарські, С. Е.
2024Дослідження використання препаратів на основі хітозану для обробки столових винБерезовський, Ю. В.
2024Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності макаронних виробівТертов, А. О.
2024Удосконалення рецептури і оцінювання якості пісочного печива із використанням продуктів переробки цикоріюСтовбовенко, Є. М.
2024Удосконалення рецептури і оцінювання якості безглютенових кексів із застосуванням гідроколоїдівСеменченко, А. Ф.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 44