Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 44
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2024 | Розроблення способу виготовлення напою з гарбузу методом ферментації | Шкарбуль, К. В. |
2024 | Удосконалення технології виробництва сухих овочевих сумішей | Шаповалова, В. Г. |
2024 | Удосконалення технології рожевих вин | Федоренко, Т. Ю. |
2024 | Дослідження процесу виробництва фруктового конфітюру за безвідходною технологією | Солодун, С. В. |
2024 | Удосконалення технології міцних напоїв з плодових спиртів | Серьогіна, К. В. |
2024 | Удосконалення технології виробництва сушених плодів з використанням новітніх розробок | Салюк, П. О. |
2024 | Удосконалення технології закусочних консервів з метою розширення асортименту виробів | Осьмухіна, Т. Г. |
2024 | Дослідження технологічних процесів при виробництві яблучного соку освітленого | Олійник, П. С. |
2024 | Дослідження впливу рас дріжджів на якість білих столових вин | Малий, Б. Б. |
2024 | Дослідження використання місцевої рослинної сировини для виробництва чатні | Максимюк, П. С. |
2024 | Інноваційні технології використання каротиноїдовмісної овочевої сировини в консервному виробництві | Лучко, В. С. |
2024 | Удосконалення контролю технологічних витрат консервного виробництва | Корнієнко, Ю. О. |
2024 | Дослідження розширення асортименту збагачених напоїв на основі томатного соку | Колечко, К. О. |
2024 | Дослідження технології стабілізації вин, схильних до колоїдних помутнінь | Дем`янчук, С. О. |
2024 | Удосконалення технології червоних вин | Вітмановський, Є. І. |
2024 | Дослідження впливу рас дріжджів на якість плодово-ягідних вин | Біволарські, С. Е. |
2024 | Дослідження використання препаратів на основі хітозану для обробки столових вин | Березовський, Ю. В. |
2024 | Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності макаронних виробів | Тертов, А. О. |
2024 | Удосконалення рецептури і оцінювання якості пісочного печива із використанням продуктів переробки цикорію | Стовбовенко, Є. М. |
2024 | Удосконалення рецептури і оцінювання якості безглютенових кексів із застосуванням гідроколоїдів | Семенченко, А. Ф. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 44