Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1645
Назва: Технологічна експертиза та оцінка якості кави розчинної сублімованої
Автори: Жадлун, М. А.
Ключові слова: Технологічна експертиза
якість
безпека
кава розчинна сублімована
асортимент
органолептична оцінка
Дата публікації: 2024
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Жадлун, М. А. Технологічна експертиза та оцінка якості кави розчинної сублімованої : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / М. А. Жадлун ; наук. керівник доц., канд. техн. наук Л. В. Салєба. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 86с.
Короткий огляд (реферат): Проведено теоретичний аналіз сучасного асортименту та технологій виробництва кави розчинної в Україні. Запропоновано план НАССР процесу виробництва кави розчинної сублімованої. Критична контрольна точка - біологічна - знаходиться на стадії зволоження кави після обсмажування зерен. Запропонована технологічна та машинно-апаратурна схема процесу одержання кави розчинної сублімованої. Досліджено маркування та органолептичні характеристики кави розчинної сублімованої торгових марок «Jacobs Monarch», «Buco», «Carte Noire» та «Dolce Aroma». Проведено бальне оцінювання органолептичних показників зразків кави розчинної сублімованої.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1645
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 181 Харчові технології



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.