Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1647
Название: | Технологічна експертиза та оцінка якості вівсяного печива |
Авторы: | Новікова, О. В. |
Ключевые слова: | Кондитерські вироби печиво технологія дефекти виробництва технологічна експертиза хіміко-технологічний контроль безпечність показники якості органолептичні дослідження |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | ХНТУ |
Библиографическое описание: | Новікова, О. В. Технологічна експертиза та оцінка якості вівсяного печива : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / О. В. Новікова ; наук. керівник ст. викл. Т. А. Юрова. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 89 с. |
Краткий осмотр (реферат): | В літературно-теоретичній частині наведена структура виробництва основних борошняних кондитерських виробів та визначено напрямки розвитку вітчизняних кондитерських підприємств. Розглянуто асортимент печива, проаналізовано дефекти та причини їх появи. В технологічній частині приведена характеристика основної та допоміжної сировини, обрана рецептура та запропонована технологія виробництва вівсяного печива. Здійснено вибір обладнання. Виконано технологічні розрахунки. Наведена схема хіміко-технологічного контролю. На основі ідентифікованих небезпечних чинників та аналізу ризиків визначено критичні контрольні точки виробництва вівсяного печива, розроблено процедури моніторингу та корегувальні дії. Досліджено пакування, маркування та органолептичні показники зразків вівсяного печива. Виконано розрахунок енергетичної цінності обраних зразків. Здійснена експертна оцінка за 5-бальною шкалою їх споживчих характеристик. На підставі аналізу робочого місця складено перелік шкідливих та небезпечних виробничих факторів при виробництві борошняних кондитерських виробів. Визначено шляхи їх усунення. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1647 |
Располагается в коллекциях: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Новікова О. В. Технологічна експертиза та оцінка якості вівсяного печива.pdf | 460.94 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.