Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1648
Назва: | Технологічна експертиза та оцінка якості розсільних сирів моцарелла |
Автори: | Ольшанський, О. І. |
Ключові слова: | Сири розсільні моцарелла технологічний процес технологічна експертиза хіміко-технологічний контроль безпечність показники якості |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | ХНТУ |
Бібліографічний опис: | Ольшанський, О. І. Технологічна експертиза та оцінка якості розсільних сирів моцарелла : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / О. І. Ольшанський ; наук. керівник канд. техн. наук, доц. О. М. Куник. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 65 с. |
Короткий огляд (реферат): | В літературно-теоретичній частині розглянуто особливості та сучасні технології виробництва розсільних сирів моцарелла. В технологічній частині наведена характеристика основної та допоміжної сировини, запропонована технологія, обрано обладнання та розроблена апаратурно-технологічна схема. Виконані технологічні розрахунки. Обґрунтована необхідність проведення хіміко-технологічного контролю, складена його поопераційна схема. Ідентифіковано небезпечні чинники та проведено аналіз ризиків при виробництві розсільного сиру моцарелла, визначено критичні контрольні точки. Розроблено план НАССР. Проведено дослідження пакування, маркування та органолептичних показників якості зразків сиру моцарелла. Розглянуто шкідливі та небезпечні виробничі фактори. Наведена їх характеристика та заходи, які направлені на зниження їх впливу на працюючих. Зроблено висновки по роботі. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1648 |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ольшанський О. І. Технологічна експертиза та оцінка якості розсільних сирів моцарелла.pdf | 593.36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.