Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1649
Назва: | Технологічна експертиза та оцінка якості консервів «Ікра з кабачків» |
Автори: | Редковець, А. І. |
Ключові слова: | Закусочні консерви овочева ікра технологія експертиза показники якості показники якості безпечність |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | ХНТУ |
Бібліографічний опис: | Редковець, А. І. Технологічна експертиза та оцінка якості консервів «Ікра з кабачків» : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / А. І. Редковець ; наук. керівник ст. викл. Т. А. Юрова. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 92 с. |
Короткий огляд (реферат): | В роботі визначено стан овочеконсервної галузі України та наведені умови випуску якісної конкурентоспроможної продукції. Розглянуто можливі дефекти овочевих консервів, причини їх появи. Обрана сировина, обґрунтована технологія виробництва консервів «Ікра з кабачків». Запропоновано основне та допоміжне технологічне обладнання. Виконані розрахунки. Наведена схема хіміко-технологічного контролю. Ідентифіковано небезпечні чинники при переробці рослинної сировини, проаналізовано ризики їх появи та визначено критичні контрольні точки. Розроблено план НАССР. Досліджено упакування та маркування обраних зразків овочевої ікри. Визначено органолептичні показники консервів «Ікра з кабачків». Проведена їх дегустація. Здійснено аналіз трудового процесу при виробництві овочевої ікри на наявність шкідливих та небезпечних виробничих факторів. Запропоновано заходи з їх усунення. Зроблено висновки по роботі. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1649 |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Редковець А. І. Технологічна експертиза та оцінка якості консервів «Ікра з кабачків».pdf | 460.54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.